Nyomtatás

Cégöröklés Konferencia, 2019. október 30.

2019-10-18 687

Időben döntsünk és rendezzük el, ki örökölje a céget! Mi lesz, ha kimegyünk az ajtón és nem jövünk többé vissza? Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?

Ezeket a kérdéseket többszázezer cégtulajdonosnak, aki egyben az ügyvezetője, első számú aláírója, döntnöke is a cégének, fel kellene tennie, s sürgősen válaszolni is kellene rájuk. Mert különben az öröklési törvények, és a nagyon hézagos szabályozások veszik át az uralmat.

Biztosan sokan vannak, akiknek sok újdonságot és azonnali felismerést, rögtöni cselekvést hoznak a Cégöröklés című Piac & Profit konferencián október 30-án elhangzó előadások. Például: ha csak egy személy aláírási jogú, és váratlanul meghal, megáll a cég. Kell, hogy legyen a fiókban mindig egy meghatalmazott, aki ilyen esetekben biztosítja a cég működését. A konferencia előadói arra fognak buzdítani, hogy lépjünk még ma, hogy biztosan úgy történjen minden a jövőben, ahogyan szeretnénk! Nem is hinnénk, hogy már most, a társasági szerződéseinkben is mennyi mindent meghatározhatunk másként, az öröklés általános jogi szabályozásán kívül. Számoljunk az öröklést, a vagyon biztonságba helyezését, a család érdekeinek figyelembe vételét segítő jogi és pénzügyi, adózási lehetőségekkel is.
Ki fogja vezetni a céget? Mit vesz át tőlünk az utód? Nélkülünk is működőképeset, átláthatót, könnyen irányíthatót? Erről is nekünk kell gondoskodnunk. Fejlesszünk, gondolkodjunk úgy, hogy nélkülünk is tovább éljenek a megteremtett értékeink!

Ne hagyja bizonytalanságban a cége, saját maga, és a családja sorsát! Gondoljon mindenre időben!
A jó és időben meghozott döntésekhez segíti hozzá a cégtulajdonosokat a BKIK – Piac & Profit Cégöröklés című konferenciája, mely Budapesten, a BKIK-Székházában lesz, október 30-án.
Várjuk a tulajdonos cégvezetőket, generációváltókat és a még ott nem tartókat a konferenciára, ahol azonnal hasznosítható tudásokat osztanak meg a legjobb szakértők.

Időpont: 2019. október 30.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.
További információk: Piac&Profit

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek