Nyomtatás

Nők/Üzlet/Angyalok - 2019. október 14.

2019-10-10 375

nokÉrdekel az innováció? Nem az amiről beszélnek, hanem amiben részt is vehetsz? Angolul tartjuk a tréningeket, mert a világversenyben innen csak magyarul ÉS angolul lehet érvényesülni. Olyanokat keresünk akik tanulni azért szeretnének, hogy cselekvőként beléphessenek egy piacra pénzzel, tudással, kapcsolatokkal, szindikátusban esetleg.

Arra a piacra ahol itthon és a térségünkben megszületnek és nőnek a versenyképes cégek. Az egyesület nem piaci alapon dolgozik, de piaci szereplők a valós üzleti életből tanítanak a tréningjeinken. Hild Imre például a tréningek szakmai vezetője. Hiszünk a learning by doingban is. A Krynica Economic Forum (Lengyelország), a HUNBAN és mások a partnerünk. Az EBAN, az európai angyalbefektetők szövetsége, szerint európai legjobb gyakorlatot épít a partneri modellünk. Miért csináljuk? Mert szeretnénk ha az aktív üzletasszonyokra fókuszálva a befektetői tér koedukálttá válhatna ebben az országban és a régiónkban (#CEE).

Első lépésként csatlakozz a tréninghez!

A regisztráltakat várjuk szeretettel, regisztrálni ezen a címen lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Az egyesület Facebook-oldala: https://www.facebook.com/pg/wbusinessangels/posts/

Helyszín: Start it @ K&H (Budapest, Arany János u. 20, 1051)

Kezdete: 2019.10.14. hétfő 18:00

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek