Nyomtatás

Állatszeretet Fesztivál és Szüreti Mulatság, 2019. október 4-6.

2019-09-27 665

allatszeretetJátszva ünnepeljük együtt az állatokat! Állatkertünk október 4-én, 5-én és 6-án (péntek-szombat-vasárnap) tartja az Állatszeretet Fesztivált. A háromnapos program keretén belül felhívjuk a figyelmet az állatok fontos szerepére, az emberek és állatok közötti kapcsolat erősítésére. Gyere el és játssz velünk!

A hétvégi rendezvény sok látnivalót, érdekes és szórakoztató programokat kínál! Természetvédelmi játékos foglalkozások, mesés előadások, újrahasznosított anyagokból kézműveskedés, Trópusi vihar a Pálmaházban, ökohangszer bemutató. A csúcs pedig egy gyermekeknek szóló előadás: Föld körüli utazás„Bogárháton".

Az Interreg Tapizoo Állomás programja:
természet- és madárvédelem, felelős állattartás, izgalmas történek az állatmentés kulisszatitkairól, „Sün fogyókúrán" bemutató.

Az Állatkert részeként működő Holnemvolt Várban ezen a hétvégén „Szüreti Mulatsággal" köszöntjük az őszt: bemutatjuk be a ház körül élő állatokat, a falvakban ilyenkor szokásos szüreti teendőket. A kisgyermekeket színházi produkciók, táncos mulatság élményforgataga várja.

Időpont: 2019. október 4-6.
Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek