Nyomtatás

Folyékony szerelem - Badacsonyi Szüret, 2019. szeptember 6-8.

2019-08-29 363

badacsA régió egyik legimpozánsabb őszi rendezvénye, az idegenforgalmi szezon méltó zárása. Az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása a 71-es számú fő közlekedési úton Badacsonytomaj és Badacsony közötti szakaszán zajlik, ahol felvonulnak a környékbeli települések képviselői, néptánc együttesek, legionáriusok, magyarországi borrendek...

...kopjások, huszárok és zászlóforgatók, tűzzsonglőrök, fúvószenekarok, lovas fogatok. A rendezvény ideje alatt a saját karakterrel bíró badacsonyi borokat a helyi boros gazdák kínálják. Mindenkit szeretettel várnak.

A rendezvény színvonalas programjai közepette a látogatók betekintést nyerhetnek a borkészítés történetébe, a térség gasztronómiai hagyományaiba.

Az ünnep fő momentuma az ország talán leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása, melynek forgatagában bemutatkoznak magyarországi borrendek, néptáncegyüttesek, borászok, huszárok, fúvószenekarok, lovas fogatok.

Időpont: 2019. szeptember 6-8.
Helyszín: Badacsonytomaj
További információk: nonstopbalaton.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek