Nyomtatás

Big Office HR Brand Day, 2019. november 20.

2019-08-06 1186

Miért jöjjön el? Mert válság van a HR-osztályon. Mit szépítsük, a munkáltatók kiestek a nyeregből, borulni látszik még nagyanyáink örökbecsű mondása is: „aki nem dolgozik, ne is egyék”. Vitatkozol? Nos, vess egy pillantást a vállalatod fluktuációs statisztikáira. Na ugye! A munkavállalók szükségletek szintjén jelentkező igényeinek drasztikus...

...változása ma már kézzel fogható. De nincs minden veszve, azok a vállalatok, amelyek figyelmüket a dolgozói jól-lét irányába fordítják, komoly versenyelőnyt építhetnek. Így a HR-szakembereknek, mint stratégáknak, egyre nagyobb felelősséget kell vállalniuk olyan feladatokban, mint az employer branding, a well-being, az employee journey, vagy épp a company care. A munkahelyi környezetet pedig ezek mentén kell kialakítani, mert a JÓL-LÉT a munka minden aspektusával kapcsolatban áll, kezdve a fizikai környezet minőségével, hangulatával, biztonságával; a vállalat kultúrájával; a vállalaton belüli légkörrel; a munkaidővel; a munkával kapcsolatos stresszel, fizetéssel. A munkavállalók megfelelő well-beingje vagyis jól-léte elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesek, hatékonyak és elkötelezettek legyenek. A Portfolio, a Big Office Day keretében első alkalommal rendezi meg a Portfolio Big Office HR Brand Day konferenciáját.

Miért most? Mert a munkaerőpiaci problémák lassan kritikus méreteket öltenek és alapjaiban veszélyeztetik a hazai vállalatok versenyképességét. Erre pedig minden fronton, így a munkahelyi környezet és a dolgozók testi lelki egészsége tekintetében is válaszolni kell. A Portfolio szervezésében most is garantált a kiemelt szakmai színvonal – a legjelentősebb cégek és vezetőik, a legérdekesebb és legforróbb témák, a legfrissebb szervezetfejlesztési megoldások, és a legjobb kapcsolatépítési lehetőség egy helyen.

Időpont: 2019. november 20.
Helyszín: Groupama Aréna - Lagardère Sports Hungary
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek