Nyomtatás

Herendi Kézműves fesztivál, 2019. augusztus 16-20.

2019-08-05 656

herendiA Veszprém megyei Herenden az idén is megrendezik a kézműves elnevezésű programsorozatot. A rendezvény egész nap várja a kis -és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató esemény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára. Színpadi produkciók, folklór bemutatók minden művészet iránt érdeklődőnek nyújt feltöltődési lehetőséget.

A főzni vágyóknak remek lehetőséget nyújt az esemény, hiszen egy főzőverseny is megrendezésre kerül az esemény ideje alatt. Minden bátor szakácsjelöltnek kiváló alkalom a megmérettetésre.

Valamint több meglepetés produkcióra is számíthat a kedves érdeklődő. Minden kedves kikapcsolódni vágyót sok szeretettel várnak a szervezők. Garantáltan jó hangulattal és kellemes vendégfogadással találja magát szemben minden érdeklődő. Másnapig tartó mulatsággal fergeteges hangulattal ünnepel minden résztvevő, ahogy ez minden évben hagyományos része az eseménynek.

Időpont: 2019. augusztus 16-20.
Helyszín: Herend
További inormációk: herend.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek