Nyomtatás

Alföldi Street Food Fesztivál, 2019. július 18-21.

2019-07-08 548

melegszenyoStreet food ételek hihetetlen mennyiségével várnak mindenkit a szervezők ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok minden korosztályt ide csábítanak. 12 éves életkor alatt a rendezvény teljesen ingyen látogatható. 3 napon keresztül különleges street food ételeket lehet...

...majd megkóstolni a helyszínre települt vendéglátóegységeknek köszönhetően. Az ételkülönlegességek mellett a helyi borászok által kínált finom italok is megkóstolhatók. Minden korosztálynak kellemes nyáresti programot kínálnak.

Mivel ez egyben egy családi nap is, így a helyszínen a kicsiknek ugrálóvárat állítanak fel és számtalan légvárat, valamint lehetőség nyílik az arcfestésre is. Nem érdemes ezt a programot ezen a nyáron kihagyni, hiszen különleges ízekkel és élményekkel várnak mindenkit.

Időpont: 2019. július 18-21.
Helyszín: Cegléd
További információk: iranycegled.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek