Nyomtatás

Fehérvári Táncfesztivál, 2019. május 25.

2019-04-26 460

fehervariEbben az évben is megrendezik a városban a nagysikerű táncos fesztivált, amelyre minden korosztály bátran kilátogathat. Itt lesz minden, ami a felhőtlen szórakozáshoz szükséges. Nem csak a táncosoknak, oktatóknak, tanároknak és vezetőknek szól a program, hiszen a nézőközönséget is szeretettel várják a rendezvényre.

Profik lelkes amatőrök, hivatásos táncosok fogják összemérni a tudásukat a rendezényen, amelyre bárki ellátogathat. A rendezvényen többféle műfajba is lehet nevezni, a lényeg, hogy különleges előadásban legyen része a zsűrinek.

Lehetsz néptáncos, hastáncos, hip-hop táncos, latin-amerikai táncos, modern táncos, teljesen mindegy, hiszen számtalan kategóriába engedélyezik a fellépést a rendezők. A szigorú zsűri meg fogja hozni döntését, hogy ezen a rendezvényen ki viheti el a legértékesebb díjat. Érdemes a helyszínre a családtagokkal együtt érkezni, hiszen ők lesznek a legjobb szurkolók.

Időpont: 2019. május 25
Helyszín: Székesfehérvár
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek