Nyomtatás

GERILLA GOURMET – KULINÁRIS ROCK ’N ROLL, 2019. április 13-14.

2019-04-11 611

hambiiPénteken 14 órakor startol Szeged és a Dél-Alföld legnagyobb street food fesztiválja, a Gerilla Gourmet - kulináris Rock 'n Roll. A Wossala Rozina, Meczker Tamás és a Konyhafőnök-győztes Németh Ádám gasztro-ikonokkal fémjelzett eseményen többek között az Anna and the Barbies, a Crème de la Pop, és a Huckleberry Guys biztosítja a fergeteges hangulatot.

A rendezvény szervezői minden eddiginél extravagánsabb gasztro-kínálattal és rekord számú kiállítóval készülnek, köztük egy tizenkét méteres smoker-rel és rengeteg országos food truck premierrel.

Az eddig jól bevált recept szerint működő kézműves sörök, a legkeményebbeknek készült chiliszószok, és a friss, helyben készült burgerek mellett rengeteg újdonsággal is számolhatnak idén a kilátogatók. Bemutatkozik Magyarország első pizza-burger truckja, de itt lesz például a világ legerősebb chili szósza is, az Utolsó Kenet, amely 2.800.000 SHU erősségű, ezzel az igen szemet is csípő eredménnyel maga alá gyűrte a Guinness rekorder Carolina Reapert is!

program Gerilla Gourmet 2019

Szegedre érkezik Magyarország három emblematikus gasztro-ikonja is, a 12x10 méteres extravagáns szabadtéri látványkonyhában, bárki ellesheti a mesteri fogások titkait, Wossala Rozinától, Meczker Tamástól és a Konyhafőnök 2016 győztesétől, Németh Ádámtól. A három napos gasztroeseményen fellép még az Anna and the Barbies, a 90-es évek dancefloor slágereit swing stílusban feldolgozó Creme de la Pop, az X-Faktor rockabilly nagyágyúja, a Ricky and the Drunken Sailors, az utcazenekarként és színpadon is átütő erővel megszólaló banda a Huckleberry Guys, és a gitárokat mesterien használó Peter & Pan is.

Időpont: 2019. április 13-14.
Helyszín: Szeged

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek