Nyomtatás

ANIMAL TECH – Nemzetközi Állattartási Kiállítás, 2019. május 12 – 15.

2019-03-08 579

bociMájus 12-e és 15-e között rendezik a Brnói Vásárvárosban az ANIMAL TECH állattartási szakvásárt és a cseh Nemzeti Állattenyésztési Kiállítást: ez a két rendezvény együttesen az állattenyésztés legnagyobb seregszemléje a Cseh Köztársaságban. A cseh és nemzetközi tagokból álló bíráló bizottságokkal rendezett nemzeti bajnokságok,...

...bemutatók és szemléken összesen több mint 800 szarvasmarhát, juhot, kecskét, sertést és lovat mutatnak be. A páratlan években rendezett ANIMAL TECH szakvásáron az állattenyésztési és állattartási technológiákat mutatják be, így a páros években rendezett TECHAGRO a növénytermesztésre összpontosíthat. A Brnói Vásárvárost a rendezvények alatt közel 38.000 látogató keresi fel.

animal

A szakvásár elsősorban az állattenyésztéssel, a genetikával, az állatgyógyászattal, valamint az állattartáshoz kapcsolódó technológiákkal és mezőgépekkel foglalkozik. A vásár célcsoportját mindenek előtt a szakemberek jelentik – az állattenyésztők, gazdák, állatorvosok és állatkerti technikusok. Az ANIMAL TECH kísérő rendezvényeihez tartozik a Közép-Európai Állatorvosi Kongresszus, és ugyanebben az időszakban rendezik a Nemzeti Vadászati Kiállítást is.

Időpont: 2019. május 12 –15.
Helyszín: Brno
További információk: bvv.cz

(Esemény Menedzser)

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek