Nyomtatás

Erdélyi Napok, 2019. március 12-14.

2019-03-06 878

erdelySzereted az erdélyi ízeket? Ha igen akkor látogass meg minket a nagycsarnokban. Ha még nem jártál Erdélyben, akkor itt az alkalom, hogy megkóstold a zakuszkát, padlizsánkrémet, az áfonya likőrt, az érlelt sajtokat, ordát, a Transilvanicumot, gyógyteákat, a fenyőmézet vagy a fenyővizet.

Idén immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a rendezvény, hála nektek, kedves budapesti érdeklődők. Itt minden az erdélyi ízekről és azok termelőiről szól. Itt nem kell sietni, a rendezvény három napja alatt lesz idő szemügyre venni a kínálatot, és ha úgy adódik kérni egy finom áfonya likőrt a nézelődés közben. Aki megfárad a csarnok forgatagában új erőre kaphat egy pohár köményestől.
Karikázd be a naptárban a hosszú hétvége előtti három napot (március 12-13-14) , fogd az egész családot, hozz el bárkit akit szeretsz és látogass meg minket a Fővám téri vásárcsarnokban.

Időpont: 2019. március 12-14.
Helyszín: Vásárcsarnok Central Market
További információ: www.facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek