Nyomtatás

CosmeticBusiness, 2019. június 5-6.

2019-03-01 498

cosmeticbusinessA müncheni MOC-központban kerül ismét megrendezésre a kozmetika ipar beszállítói lánc szereplőinek éves, zártkörű kiállítására. Kínálata felöleli a kozmetikai beszállító ipar teljes termelési láncolatát a dekor-kozmetikumoktól kezdve az ápolási kozmetikumig (alapanyagok, illatanyagok, csomagolóeszközök, design, privat label, stb.) bezárólag.

A szakmai, regisztrált látogató átfogó képet kaphat az innovációkról, trendekről, konkrét megrendelések és üzletek megkötése mellett. 2018. év rövid statisztikája: 11.000 m2 kiállítási terület (Halle 2, 3, 4), 18 ország 411 kiállítója, 48 ország regisztrált látogatója találkozott aktív két napig.

Ne feledje, a lengyel piacon is ott vagyunk: Varsóban, 2019. szeptember 25-26.

 Utazás:

  • menetrendszerinti repülőgéppel
  • fapados repülőjárattal
  • vonattal
  • egyénileg


Szállás:

**szálloda a belvárosban

szobaaA szálloda a főpályaudvartól néhány percnyi sétára, a belváros közvetlen közelében található, ahonnan a vásárterület könnyen megközelíthető. Szobái egyszerűen berendezettek, saját fürdőszobával és televízióval felszereltek.

 

 

***szálloda a centrumban

szobaaaEz a hotel is a főpályaudvar közelében található. A tágas szobákban ingyenes Internet kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére, íróasztallal, hajszárítóval, kábel TV-vel, telefonnal felszereltek.

 

 


****szálloda a Karlsplatz közelében

szoba4A szálloda a belvárosi Karlsplatz közelében helyezkedik el, ahonnan a vásárterület tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A szobák saját fürdőszobával, televízióval, hajszárítóval, internet-csatlakozással felszereltek.

 

 

Konkrét igények alapján (utazási időpont, utas szám) konkrét ajánlatért, bővebb információért (reptéri transzfer, utas,- poggyászbiztosítás, kedvezményes vásári belépőjegy) kérjük, forduljon közvetlenül irodánkhoz, vagy látogasson el honlapunkra: www.interpress.hu.

Nemzetközi kozmetikai beszállító ipari szakvásár ( kizárólag beszállítói lánc szereplőinek, B2B )

Időpont: 2019. június 5-6.
Helyszín: München ( MOC vásárközpont )
További nformáció: www.cosmetic-business.com

Interpress Kiállítások & Interpress Travel a CosmeticBusiness magyarországi képviselete

Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 06/1/302-7525, vagy 06/30/932 1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek