Nyomtatás

Tisza-tavi Napok 2019, Tiszafüred, 2019. május 1-4.

2019-02-05 1415

naplementeEgész napos programokkal színesített Tiszafüredi rendezvényre várják a kedves vendégeket a Tisza-tavi napokra, mely minden évben hatalmas érdeklődésnek örvend. Családi rendezvényekkel tarkított programsorozat mindenki számára elérhető.A füredi rendezvényre minden természet és sport barátot szeretettel várnak a rendezvény szervezői.

Sportolási lehetőségek bőséges kínálatával találkozhat a kilátogató vendég, valamint több szórakozási és kikapcsolódási programmal színesített programsorozatra várják a kedves vendégeket.

Gyönyörű környezetben a Tisza- tó látványosságait csodálhatja meg minden látogató. A tónak 20 kikötőjéből indulhat felfedezni a vízi világot, akár kajakkal, csónakokkal, kishajókkal a természetnéző körútra a kedves vendég. Kerékpárral 65 km hosszan kerülheti meg a tavat a túrázó látogató. Kellemes kikapcsolódást és minőségi időtöltést kívánnak a rendezvény szervezői a résztvevőknek.

Időpont: 2019. május 1-4.
Helyszín: Tiszafüred, Halas tér
További információk: fesztivalportal.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek