Nyomtatás

IV. Indoor Sörfesztivál a Gellértben, 2019. február 15-17.

2019-01-31 888

sorfesztTéli sörfesztivál negyedjére és korlátlan sörkóstolás harmadszor is, de még mindig teljesen egyedülálló módon, csak a Serfőző és a Gellért Hotel közös szervezésében megrendezésre kerülő IV. Indoor Sörfesztiválon. Február 15-én és 16-án alkalmad nyílik egy sörömökben gazdag hétvégét eltölteni a Gellértben, amikor is ez az impozáns épület immáron negyedik alkalommal...

...alakul át az ország legnagyobb sörkocsmájává. De nem csak sör, hanem gasztroünnep is ez egyben, hisz mindkét napon sörvacsorával készül a Gellért stábja, valamint február 17-én, csak amolyan ráadásként egy nagyszerű sörbrunch zárja le a 2019-as év első sörünnepét.

A közel 100 féle csapolt sört 1-2dl-es kóstoló adagokban kapjátok majd. Lesznek magyar, cseh, német, angol és belga, kis és nagyüzemi sörkülönlegességek, valamint a bevállalósabb sörrajongóknak pálinkakóstolás is dukál, csak úgy magyarosan. De nem csak emiatt lesz érdekes az idei Indoor.

Pénteken és szombaton, immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket. A Monarchia fürdőéletéről, illetve 1919 elején budapesti eseményeiről tudhatunk meg tőle érdekesebbnél érdekesebb hol izgalmas, hol pajzán, hol meglepő részleteket.

Egy egészen különleges hétvégére számíthattok, és a helyszín is éppen ilyen különleges lesz. Az Indoor Sörfesztiválra nem csak kisüzemi sörökkel, de sörgasztronómiai csodákkal is készülünk a főváros legismertebb szállodájában.

Időpont: 2019. február 15-17.
Helyszín: Gellért Hotel
További információk: indoorsorfeszt.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek