Nyomtatás

IDET, PYROS, ISET szakkiállítások, 2019. május 29. - június 1.

2019-01-25 680

celtablaAz IDET szakvásár Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb védelmi és biztonságtechnikai szakvására 2019. május 29. és 31. között várja a szakembereket. A két évvel ezelőtti rendezvényen 30 ország több mint 500 kiállítója vett részt, az EU- és a NATO-országok legfontosabb védelmi technológiával foglalkozó cégei szinte valamennyien jelen voltak.

2019. május 29. és június 1. között rendezik Brnóban három nemzetközi szakvásár, az IDET (védelmi és biztonságtechnikai), PYROS (tűzoltás-technikai és tűzvédelmi), valamint az ISET (rendőrségi, bűnüldözési és biztonságtechnikai) seregszemle együttesét. Tekintettel arra, hogy a három szakvásár tematikája szorosan összekapcsolódik, ezért rendkívül hasznosnak ígérkezik a részvétel.

A 2019-es vásár partnerországa Franciaország lesz, de kiemelt figyelmet kapnak Svédország védelem- és hadiipari termékei is. Brnó városa és az IDET ad otthont a soron következő Visegrádi Négyek NAD találkozójának is. Az IDET szakvásár Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb védelmi és biztonságtechnikai szakvására.

Időpont: 2019. május 29. - június 1.
Helyszín: Brno
További információk: www.bdexpo.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek