Nyomtatás

SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET 2019. január 23-26.

2019-01-09 681

boroshordoA szőlő és borkultúra legjelentősebb hazai szakkiállítása. A szőlészet és pincészet technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása, amely egyedülálló bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A rendezvény társkiállításai a parkok, kertek fenntartásának gépeit bemutató Magyar Kert kiállítás, valamint a hazai legjelentősebb agrárkiállítás,...

...az AGROmashEXPO és AgrárgépShow.

A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatkozik a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálunk bemutatkozási lehetőséget, továbbá megjelennek a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is.

További újdonság a tematikában az ágazathoz kapcsolódó környezetvédelmi, higiéniai eszközök, gépek bemutatásának lehetősége, továbbá az innovatí informatikai megoldások megjelenítése. A látogatók számára a legújabb trendeket, a fejlődési irányokat, a kitörési pontokat a kapcsolódó előadások segítségével igyekszünk felvonultatni, neves borászok közreműködésével.

Időpont: 2019. január 23-26.
Helyszín: Hungexpo
További információk: szpkiallitas.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek