Nyomtatás

Siófoki Jégkikötő, 2018. december 21. - 2019. február 17.

2018-12-13 650

jegA téli szünet kezdetére időzítve, december 21-én nyílik meg a Siófoki Jégkikötő: a több mint 250 m²-es, valódi jéggel borított pályán február 17-ig lehet majd korcsolyázni. Emellett hétvégente számos program lesz a korcsolyapályán, többek között, jéghoki, jégdiszkó és jégkarnevál. A pálya mellett egy különleges, 50 méteres jégfolyosó is készül, így a kikötő fái közötti erdei úton is lehet majd csúszkálni.

Érdemes lesz tehát elővenni a korcsolyákat, de akkor sem kell csüggedni, ha nincs otthon méretben megfelelő darab, mert kicsik és nagyok számára is lesz kedvezményes kölcsönzési és élezési lehetőség. A diákok hétköznap 10 és 15 óra között ingyenesen korcsolyázhatnak, így előzetes bejelentkezés után akár a testnevelés óra is leköltözhet a Balaton-partra. A siófoki lakosok a belépő árából 50%-os kedvezményt kapnak, de korcsolyabérlet is váltható, ami már akár a karácsonyfa alá is bekerülhet! Természetesen a szállodák is vásárolhatnak szezonbérlet-csomagot, amellyel vendégeik díjmentesen használhatják a korcsolyapályát.

Időpont: 2018. december 21. - 2019. február 17.
Helyszín: Siófok
További információk: facebook.com

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek