Nyomtatás

Amerre a hiúz is jár, 2019. január 27.

2018-12-12 589

hegyekHazánk legvadregényesebb hegysége a Börzsöny, melynek központi része az ősvulkán korában keletkezett. Az égfelé magasló vulkáni ormok maradványai alatt húzódik meg a Csarna-völgy, ahol a láthatatlan nagymacskák, a hiúzok lefolyó populációja él. Meghódítjuk a Holló-kő és a Salgóvár gerincét, majd a katlannak nevezett, hosszú évek óta érintetlen völgyben térünk vissza a kisvasút végállomásához.

A jelentkezés során a kapcsolattartatás szempontjából szükségünk van e-mail címedre, telefonszámodra, teljes nevedre, névtelen statisztikánkhoz születési dátumodra, valamint a számlázáshoz pontos címedre. A megadott adatokat csak és kizárólag ezzel a túrával kapcsolatban gyűjtjük be, s a túrát követő 30 napon belül töröljük rendszerünkből.

Ezen a túrán maximum 150 fő indulhat indulhat egy gyorsabb és egy lassabb csoportban. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a túra nevezési díját átutaltad a Túrafüggő számlájára.

Időpont: 2019. január 27.
Helyszín: Feketevölgy Panzó
További információk: blog.turafuggo.hu

(Esemény Menedzser)

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek