Nyomtatás

Cirkusz Show, 2018. november 1. - december 30.

2018-10-26 608

cirkuszA Fővárosi Nagycirkusz egy különleges műsorral készült a téli időszakra! Érkezik a Szikramanók - Karácsonyi Kaland című produkció. A Fővárosi Nagycirkusz először 1889-ben nyitotta meg a kapuit, azóta többször is megváltozott a létesítmény helye. A jelenlegi épület 1971 óta, Közép-Európa egyetlen kőcirkuszaként folyamatosan, télen-nyáron fogadja vendégeit.

A Szikramanók- Karácsonyi Kaland a Cirkuszban című előadás garantáltan ünnepi hangulatba hoz kicsit és nagyot egyaránt! A történet szerint az apró Szikramanók megelégelik, hogy az emberek Karácsonykor az ajándékokat hajhásszák, ezért úgy döntenek, hogy egy tréfa segítségével ráébresztik az eltévedt embereket a Karácsony igazi értelmére. A műsort akrobaták, zsonglőrök és állatok teszik még izgalmasabbá.

Fedezze fel velünk a régió legnagyobb cirkuszát és legyen részese a 250 éve tartó Európai Cirkusz hagyomány ünneplésének a Fővárosi Nagycirkuszban!

Időpont: 2018. november 1. - december 30.
Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
További inkomációk: budapest.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek