Nyomtatás

HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás, 2018. október 11-13.

2018-10-09 1250

orvosi kiallitas2018-ban a HUNGEXPO Zrt. egy új egészségügyi szakkiállítással segíti, hogy a termékek, szolgáltatások, az egészségügyben érdekelt cégek, befektetők és a laikusok egy helyen találkozzanak egymással és a legújabb technológiákkal. A kiállítás és a hozzá kapcsolódó szakmai programok célja, hogy lehetőséget teremtsenek az elmúlt évek egészségügyi fejlesztéseinek...

 ...technológiai eredményeinek prezentálására, így a szakemberek közelebbről láthatják az innováció biztosította előnyöket, valamint az ellátásban érdekeltek is tájékozódhatnak mindezekről.
Az eseményen résztvevő kiállítóknak remek alkalmat teremt arra, hogy bemutathassák:

HUNGAROMEDICA az egészségügyi technológia eredményeinek bemutatása mellett változatos szakmai és népegészségügyi programjainak köszönhetően remek eszköz lehet  a különböző vállalati célok elérésére is, legyen szó akár személyes kapcsolatépítésről, új ügyfelek   eléréséről, image építésről, új termék bevezetéséről, konkurencia feltérképezéséről, forgalomnövelésről, vagy éppen eladásról.

A kiállítás első két napján, október 11-én és 12-én a szakmai programjainkra első sorban az egészségügyi szakma dolgozóit várjuk: orvosokat, egészségügyi szakdolgozókat, magán és közfinanszírozott intézmények, kórházak vezetőit, döntéshozóit, gazdasági felelőseit, gyógyszerészeket, klinikai szakpszichológusokat, valamint végzős orvostanhallgatókat.

A HUNGAROMEDICA harmadik napját pedig megnyitjuk az egészségügy iránt érdeklődő nagyközönség előtt, így interaktív népegészségügyi programokkal és szűrőprogamokkal is készülünk.

A tervezett szakmai programokról bővebb információ ITT, a népegészségügyi programokról pedig az alábbi OLDALON is talál.

Időpont: 2018. október 11-13.
Helyszín: Hungexpo
További információ: hungaromedica.hu

(Üzleti Hírszerzés)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek