Nyomtatás

Magyar Fürdőkultúra Napja, 2018. október 13.

2018-10-08 499

spaA Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján rendezzük meg. Erre a napra a Magyar Fürdőszövetség külön kampányt szervez, melynek célja a több ezer éves fürdőkultúra hazai gyökereinek és értékeinek megismertetése.A Magyar Fürdőkultúra Napjának célja, hogy a nagyközönséget megismertessük a több ezer évre visszanyúló fürdőkultúránk gyökereivel, annak értékeivel.

A hazai fürdők forgalma a nyár végével jelentősen csökken, azonban a fürdők jelentős része, számuk közel 200, egész évben üzemel és biztosítja fedetten elérhető szolgáltatásaikat.

Az egészséges életmód elmaradhatatlan eleme a mozgás, a testünk számára biztosított kikapcsolódás lehetősége. A hazai gyógy- és élményfürdőkben, uszodákban az év minden napján úszhatunk, a gyógyvíz által regenerálódhatunk, a különböző mozgásszervi, igerendszeri, nőgyógyászati, stb. betegségekre gyógymódot kaphatunk, valamint a víz által nyújtott élményt és tematikus medencéket, csúszdákat használva magunk és családunk részére adhatunk felejthetetlen, tartalmas élményeket.

Időpont: 2018. október 13.
Helyszín: Több helyszín
Információmagyarfurdokultura.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek