Nyomtatás

TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár, 2018. november 17-18.

2018-10-05 668

kozmetWellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár és Országos Természetgyógyász Napok lesz 2018. november 17-18. között Kecskeméten, a Hírős Agóra Kulturális Központban. A kiállítás célja, minél szélesebb körben felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés, a betegség megelőzés fontosságára, a természetgyógyászati módszerek megismertetésére szolgáltatások, előadások formájában.

A rendzevényen helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus, aurafotós.

A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Előadás sorozatot minden korosztály számára ajánljuk.

Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bió élelmiszerek kóstoltatása. Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Időpont: 2018. november 17-18.
Helyszín: Kecskamét, Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
További információk: www.countypress.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek