Nyomtatás

SzeptEmber Feszt, 2018. szeptember 21-23.

2018-09-19 675

szeptemberfesztSzeptember 21-23-ig, néhány év kihagyás után újra indul az ország egyik kedvenc, családi, gasztrokulturális fesztiválja a Népligetben, a SzeptEmber Feszt! Idén főszerepben a paprika! Paprika ligettel, pörköltfőző versennyel, díjnyertes borokkal és pálinkákkal, eredeti parasztudvarral, háztáji állatok bemutatójával, állatsimogatóval, szüreti felvonulással és hatalmas mulatsággal készülünk.

A fesztivált az ország minden tájáról érkező utcazenészek, vidámpark és tuning autós találkozó teszik még színesebbé!

Torkos Péntek: A fesztivál első napján 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthatnak kedves vendégeink a kijelölt ételekből és italokból.

A családoknak külön meglepetésekkel, a legkisebbeknek külön játékokkal készülünk. Külön babapelenkázó- és etetőt is elhelyezünk, hogy a legapróbbak és szüleik is jól érezzék magukat nálunk. :)

A rendezvény állatbarát, hozd el magaddal kedvenceid is!

Gyertek el és érezzétek magatokat csodásan az ősz legnagyobb és legvidámabb családi eseményén, a Népligetben!

Pörköltfőző Verseny ÚJRA!

Jó hangulat, bográcsban rotyogó pörkölt, a zsűritagok "szigorú" szemmel figyelnek és értékelnek, győztes csapatok. Mindez jellemzi a SzeptEmber Feszten hagyománnyá vált Pörköltfőző Versenyeket, melyre ismét várjuk a jelentkezőket!

Időpont: 2018. szeptember 21-23.
Helyszín: Népliget
Információ: www.szeptemberfeszt.com

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek