Nyomtatás

Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál, 2018. szeptember 7-9.

2018-08-15 1047

bor koccintA város, az egyetem és szervezőként egy helyi vállalkozás összefogásának köszönhetően 2018-ben 12. alkalommal kerül megrendezésre a Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál, szeptember 7-9. között Idén is folytatjuk az előző években megkezdett hagyományőrző programok sorát! A szombati nap a lovas harcművészet jegyében telik majd.

 A fesztivál helyszíne minden évben a Szigetköz fővárosa: Mosonmagyaróvár, ahol már tradíciónak számító 3 napos rendezvény megtölti emberekkel a Vár környékét.

A programokat a hagyományőrzés jegyében alakítjuk ki: kiemelkedő célunknak tekintjük megmutatni a látogatóknak a magyar kultúra elfeledett szépségeit. Különös gonddal keressük az eredeti magyar portékákat vásárunkra, a hagyományos előadásokat és játékokat gyermekrendezvényeinkre. A festői környezetben a már megszokott módon kiváló magyar borok és pálinkák sorakoznak fel a borfaluban, a vendéglátók hagyományos magyar ételekkel várják a rendezvényre látogató közönséget, az estéket pedig a legnépszerűbb magyar fellépők színesítik.

Őszi Napsugaras Szigetköz

Időpont:  2018. szeptember 7-9.
Helyszín:  Mosonmagyaróvár
Információ: szigetkozfesztival.hu

 (Esemény Menedzser) 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek