Nyomtatás

Káposztafesztivál - 2018. július 7.

2018-06-27 356

Évek óta minden nyáron várja a látogatókat ez a különleges rendezvény Bágyogszováton, ahol népi mesterségek bemutatója, különleges gyerekprogramok, néptáncegyüttesek műsorai is megtalálhatók a programpalettán. Az idei esemény 2018. július 7-én kerül megrendezésre.

A több napos rendezvényen esténként koncertek szórakoztatják a vendégeket, napközben pedig a különleges programok várnak mindenkire. Fúvószenekari koncertek, neves fellépők a színpadon. Utolsó nap éjszaka a bál is megrendezésre kerül. Ide mindenkinek érdemes kilátogatni, aki feltöltődésre vágyik.

Minden korosztálynak ajánljuk az izgalmas programkavalkádot ezen a nyáron is. Ide szinte bármikor érkezhetünk, hiszen a műsorok egymást érik. A gyermekekre számtalan ügyességi program vár, amelyen természetesen a szülők is részt vehetnek. Ezt a lehetőséget nem szabad idén nyáron sem kihagyni és a család összes tagjával kilátogatni a helyszínre.

Helyszín: Bágyogszovát
Időpont: 2018. július 7.
Info: fesztivalportal.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek