Nyomtatás

7.Maratoni Hétvége, 2018. június 16-17.

2018-06-05 392

futokA miskolci 7. Maratoni Hétvége június 16-17-én kínál egyedülálló sportolási, kikapcsolódási lehetőséget valamennyi korosztály tagjainak. Szombaton a 26. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgí Ádám Emlékverseny terepfutó viadal, vasárnap pedig a 7. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros verseny várja a sportbarátokat.

A családias hangulatú terepfutó és hegyikerékpáros eseményeken sportolási, megmérettetési lehetőséget kínálnak valamennyi korosztály képviselőinek, így óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki megtalálhatja a maga távját.

Lényeges információ, hogy mind a futó, mind a kerékpáros verseny előnevezői megkapják a két verseny egyedi emblémázott pólóját, amit a helyszíni nevezők nem vihetnek haza.

Az unikális jelleggel egy hétvégén, azonos versenyközponttal, két nemzetközi viadalból álló erőpróbákon összetett versenyt is hirdetnek. A szombaton minimum 10,5 km-t futó, vasárnap pedig legalább 28km-t tekerő sportolók kiérdemlik a „Double Finisher” címet és az érte járó egyedi pólót. A maratoni távot futó és az 56 km-t tekerő sportemberek közül a legjobb összetett időt elérő elnyeri a „Double Finisher Extra” címet.

Időpont:  2018. június 16-17.
Helyszín:  Bükk hegység
Információ:  mizumiskolc.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek