Nyomtatás

11.Soproni Tündérfesztivál, 2018. június 9-10.

2018-05-28 499

virag 2Sopron legtündéribb gyermekrendezvénye a Tündérfesztivál, amely már 10 éve állandó és népszerű programja a nyárelőnek. A Tündérfesztiválon mindenki kihozhatja magából a legjobbat: a belül rejtőző tündért, vagy éppen a manót. Ez egy igazi családi program, ahol legfőbb érték az elfogadás, a türelem, a jó szándék és nem utolsó sorban a kíváncsiság.

A Tündérfesztivál látogatói csupa olyan élménnyel gyarapodnak ilyenkor, ami szépít: kívül-belül egyaránt. A program dress code-ja: kislányoknak tündérszárny, kisfiúknak manósapka. A Tündérfesztivál az idei évben a város több pontján és több napján zengi be a várost.

  • június 8-10 között a fertőrákosi Barlangszínházban az Experidance Táncszínház előadásában nálunk vendégeskedik a Cinderella c. látványos családi mesemusical.
  • június 9-én szombaton a soproni Erzsébet kert („Az eperfa lombja”) lesz a tündérek és manók birodalma. 1 játszótér, 2 színpad, 3 kívánság és számtalan interaktív játszóhely várja a kisebbeket és nagyobb kat. Az idei fesztivál megidézi a 200 éve született Arany János emlékét – hogy ez a nap valóban „bearanyozza” a város legszebb parkját. Vendégünk lesz többek között a Kaláka Együttes, Bognár Szilvia és más tündéri fellépők. A szombat nap az „Az eperfa lombja” címet viseli.
  • június 10-én vasárnap a Családok Éve keretében egy tündéri családi nap népesíti be a város Fő terét. A színpadon családi zenekarok játszanak, a téren családi családi műhelyek kínálják portékáikat, lesz családi vetélkedő és élőben átélhető lesz a „Családi Kör”.

Időpont: 2018.június 9-10.
Helyszín: Sopron
Információ: www.prokultura.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek