Nyomtatás

Belvárosi sörfesztivál, 2018. június 6-10.

2018-05-23 1031

virsli sorÚjra a Szabadság téren kerül megrendezésre a tavalyról már jól ismert Belvárosi Sörfesztivál. Megszokott koncepcióval, de jóval nagyobb és zöldebb területen, ráadásul még több sörkülönlegességgel várja vendégeit. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat kell megvásárolniuk a látogatóknak.

Június 6-tól, idén már 5 napon keresztül a legjobb hazai, import és kézműves sörök között lehet válogatni, valamint megannyi food truck kínálja íncsiklandó portékáját az izgalmas és finom sörök mellé.

Bővített kínálattal, központi helyszínen várják vendégeiket a Budavári Sörfesztivál szervezői, a Belvárosi Sörfesztiválon, a sör ünnepén. A rendezvény térben, és sörkínálatban egyaránt megnő: kézműves sör utcával, új magyar sörök bemutatójával is készülnek a szervezők.

A fesztivál egyedülálló módon a legnagyobb sörgyárak, a legkiválóbb importőrök és a legfrissebb kézműves főzők nedűit egyaránt felvonultatja. A több mint kétszáz sör között a Szabadság téren az ország első újhullámos látványsörfőzdéjének söreit is meg lehet kóstolni.

A Sörfesztivál látogatói a minőségi sörfogyasztás jegyében egyedülálló módon először háromféle, különböző sörfajtákhoz illő fesztiválpohárból választhatnak.

Időpont: 2018. június 6 -10.
Helyszín: Budapest, Szabadság tér
Információ: www.sorfesztival.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek