Nyomtatás

HVG Future of Marketing konferencia, 2018. március 23.

2018-03-07 675

marketingkommunikacioAzzal, hogy minden mérhetővé vált megváltozott, ahogyan tervezünk, optimalizálunk és kivitelezünk. Az adatok ugyanakkor a tartalom minőségére is hatással vannak - segítenek, hogy a márkák egyedi vásárlói élményt nyújthassanak. A tartalom folyamatosan új formát ölt és felértékelődik, mert a jó content a kulcs az elkötelezett vásárlókhoz.

Ez az a pont, ahol tartalom és adat összeér! A jövő marketingje minden bizonnyal sokrétűbb és emberibb lesz - egy kis csavarral. Sokrétűbb, mert egyre több csatorna áll a rendelkezésre, egyre több technológia.

Emberibb, mert az üzenetek csak akkor érik el a fogyasztók ingerküszöbét, ha bevonóak, ha általuk bárki a márkaélmény részesévé válhat, akár alakíthatja is a terméket magát. A csavar pedig ott lesz, hogy az emberibb kommunikációhoz a gépi eszközök és az adatalapú kommunikáció fog segítséget nyújtani.

http://konferencia.hvg.hu/image/cache/catalog/konferencia-kepek/2018/HVG_future_marketing_08_web-700x394.png

De merre vezet az út az adatokon és a márkatörténeteken keresztül? Hogyan tudom személyre szabni az üzenetem, a felhasználói élményt, a tartalmat, vagy akár az eszközt és a csatornát magát? Hogyan tudom hasznosítani a tartalomgyártásban az adatokból nyert tudást?

Már most látható hogy a jövő marketingesére sokkal összetettebb kihívások várnak - a mainál specializáltabb tudással és elemzőbb szemlélettel tud majd igazán eredményes lenni. A Future of Marketing konferencián nem elméletekről, hanem azokról a marketingmegoldásokról és skill-setről beszélünk, amik már ma is aktívan formálják a szakma jövőjét.

Időpont: 2018. április 29,
Helyszín: BMC - Budapest Music Center
Információ: konferencia.hvg.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek