Nyomtatás

Utazás Kiállítás, 2018. március 1-4.

2018-01-24 1362

utazas2018A szakmabeliek szezonnyitó eseményként és kihagyhatatlan szakmai fórumként tartják számon, a hazai turisták számára pedig élmény- és információszerzési forrást jelent. Közben azonban az internet teret hódított, megváltoztak az utazási- és foglalási szokások. Az Utazás kiállításnak is változnia kell. A 2018-as év erről szól.

Az esemény újragondolásakor nagy figyelmet fordítottunk a kiállítók szakmai programjára. Egyetlen célt követtünk: hasznos, minőségi előadásokat, gyakorlati szakmai tanácsokat, ötleteket adhassunk a szakmai közönségnek.

Utazás 2018 kiállítás első napja kizárólag a turisztikai szakembereknek szól. A digitális turizmus köré építjük fel a témákat, mely lehetőséget biztosít magyar digitális start up-ok bemutatkozására, turizmusban social média eszközök eddigi tapasztalatainak az összegzésére. De külön foglalkozunk a turizmusban lévő munkaerő helyzettel is.

Pénteken várjuk a szakirányú képzésben résztvevő diákokat. Idén első alkalommal erre a napra egy Diák Szakmai Projektet hoztunk létre, melyben a Metropolitan Egyetem az együttműködő partnerünk. A hallgatók féléven keresztül különböző turisztikai témákat dolgoznak ki, melynek bemutatására az Utazás 2018 kiállításon nyílik lehetőségük szakmai körben. Ez a rendezvény nagyszerű fórum és egyben megmérettetés lesz, melyen a jövőbeli munkavállalót a munkáltatókkal összekötjük. Erre szolgál a pénteki napra szervezett Állásbörze is.

Időpont: 2018. március 1-4.
Helyszín: Hungexpo
Információ: utazas.hungexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek