Nyomtatás

Franchise Börze, 2018. február 1.

2018-01-18 886

franchiseSaját vállalkozást indítanál, belevágnál egy saját bizniszbe? Itt a lehetőség, hogy megismerd Magyarország legsikeresebb hálózatait és már bevált üzleti modellek közül válogass a Franchise Börzén! Tíz év után ismét franchise kiállításra kerül sor Budapesten a Magyar Franchise Szövetség szervezésében. Az eseményen számos hazai és külföldi hálózat mutatkozik be.

Az esemény célja a franchise bemutatása, szélesebb körben történő megismertetése, ezzel együtt a vállalkozni kívánók és a már működő hálózatok egymásra találásának elősegítése.  A több mint húsz kiállító közt olyan sikeres hálózatok szerepelnek majd, mint a Fornetti, a Duna Hosue, a Borháló, az Otthon Centrum, vagy a Stilianos Babuszoda.

A kiállítás időtartama alatt nem csak a standoknál lehet majd ismerkedni a cégekkel, tevékenységükkel és az esetleges csatlakozás lehetőségeiről, hanem szakmai programok szervezésével is segítjük a franchise iránt érdeklődők témában történő eligazodását.

Időpont: 2018 február 1. 10-17 óra
Helyszín: Hotel Buda Mercure (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.)
Információ: www.franchise.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek