Nyomtatás

Charlie 70 koncert, 2017.december 29.

2017-12-12 355

charlieAz idei év igazi jubileum Horváth Charlie számára, hiszen idén ünnepli 70.születésnapját. Ebből az alkalomból kerül megrendezésre születésnapi koncertje december 29-én a Budapest Sportarénában. Horváth Charlie Magyarország talán egyik legnépszerűbb előadója, régebben a Generál, Tátrai Band  zenekarok meghatározó alakja, majd később szólóénekesként több arany és platinalemezes előadó.

A nevével fémjelzett albumok eladásai milliós példányszámot értek el. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt Ferenc díjas Művész.

Az Arénában megrendezendő születésnapi koncerten igazi slágerparádéval, kiváló sztárvendégekkel, felejthetetlen, nagy sikerű dalokkal találkozhatnak a nézők. Biztosak vagyunk benne, hogy minden jelenlévő számára felejthetetlen zenei élmény lesz ez a jubileumi rendezvény.

Időpont: 2017.december 29.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Információ: www.budapestarena.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek