Nyomtatás

Karácsony a Hotel Abacusban ****

2017-12-04 704

abacus karAz Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda Karácsonykor is különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

A szálloda úgy állította össze karácsonyi csomagját, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítson ide érkező vendégeik részére. Az érdeklődőknek 2017. november 10-ig előfoglalási árakat biztosít a szálloda, melynek keretén belül 10% kedvezménnyel lehetséges szobafoglalás.

A karácsonyi csomag keretén belül svédasztalos reggelivel és bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, szertartásos szauna szeánszokkal, gyertyafényes esti fürdőzéssel és további remek programokkal (pl. délutáni forralt bor, kakaó és desszert kóstoló) kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit. A vendégek december 24-én ünnepi vacsorán vehetnek részt, melyet hangulatos élőzene kíséretében fogyaszthatnak el.

A szálloda az ünnepek alatt is rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével zajlik, mely során délelőttől egészen estéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

A programkínálat nagyon változatos, egyaránt megtalálhatóak a kézműves, ügyességi és logikai játékok,  így itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. Eközben a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

Árak és további információ

Elérhetőségeink:

ABACUS Business & Wellness**** superior
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Központi telefonszám: 
Fax: +36-23/532-361
E-mail cím:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: www.abacus.huwww.abacushotel.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek