Nyomtatás

Szekszárdi Advent, 2017. december 3-23.

2017-10-29 1325

karacsony5Idén az adventi időszakban komplex programcsomagot szeretnénk nyújtani a szekszárdiaknak, amely tartalmaz szabadtéri és beltéri rendezvényeket egyaránt. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző programot és meghitté varázsoljuk az ünnep környékét.

A Béla király téren igazi karácsonyváró hangulat fogadja a látogatókat 2017. december 3. és december 23. között. A rendezvény betölti majd a város központi terét. A családokat színpadi produkciókkal, ünnepi fényfestéssel, szalmalabirintussal és vasárnaponként közös gyertyagyújtással várjuk. A vásárban étkesek, kézművesek, kirakodó árusok kínálják a karácsonyi portékákat. Szilveszterkor retro discoval és ünnepi tűzijátékkal búcsúztatjuk az óévet.

A Babits Mihály Kulturális Központban az első három adventi vasárnap színvonalas műsorral várjuk vendégeinket. A gyerekeknek is kedveskedünk: megrendezzük a már hagyományossá vált Karácsonyi Kincsesházat; a két ünnep között pedig játszótérré alakul a Babits, ahol téli játszóházzal, kölyök szilveszterrel, délelőtti matinévetítésekkel várjuk a gyermekes családokat. 2017-től egy exkluzív szilveszteri bállal búcsúzunk, a 2018-nak pedig egy újévi ünnepi hangversennyel vágunk neki.

Időpont: 2017. december 3-23.
Helyszín: Szekszárd
Információ: www.szekszardagora.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek