Nyomtatás

Mecsek Rally, 2017. október 13-15.

2017-10-12 909

rallyeHárom új gyorsasági szakasz, régi-új helyszínen a prológ, rekordszámú nevező – október 13. és 15. között ismét a ralié lesz a főszerep Pécsett és szerte Baranyában. Az 51. Aquaprofit Mecsek Rallye egyik újdonsága, hogy a prológ újra a Pécs Plazánál várja az érdeklődőket, ráadásul ingyenesen.

A versenyzők pedig a klasszikus mecseki pályák mellett új gyorsasági szakaszokon is kipróbálhatják autóikat. Az elmaradt Budapest-rali miatt a pilóták körében a szokásosnál is fokozottabb érdeklődésre számot tartó 51.

Aquaprofit Mecsek Rallye október 13-án, pénteken délután a Széchenyi téri rajtceremóniával indul, ahonnan ezúttal a nemzetközi Historic mezőny vág neki az újabb megmérettetésnek, amelynek résztvevői már pénteken négy gyorsasági szakaszt teljesítenek. 16.30-kor a Pécs Plazánál kezdődik az ORB/ORC sorozat rajtceremóniája, majd 17.00-kor kezdődik a nézők kedvence, a prológ, amelyen valóban testközelből szemrevételezheti bárki kedvencei kanyartechnikáját.

Időpont: 2017. október 13-15.
Helyszín: Pécs
Információ: mecsekrallye.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek