Nyomtatás

90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség, 2017. szeptember 30.

2017-09-22 622

jegkorongAz idén 90 éves Magyar Jégkorong Szövetség a Budapest Sportarénában is megünnepli születésnapját szeptember 30-án. Vendégül látjuk a lengyel férfi és női felnőtt válogatottat, de itt lesz Finnország öregfiúk csapata is világsztárokkal. A 90 éves jubileum jegyében meghívtuk már tavasszal Svédország, Finnország és Szlovénia legjobbjait.

A rendezvénysorozat folytatódik, ezúttal a Tüskecsarnok helyett az Aréna lesz az esemény helyszíne. Szeptember 30-a több lesz egy egyszerű meccsnél, délben a magyar és lengyel női válogatott méri össze erejét, majd az öregfiúk következnek Finnország ellen, végül este a két ország férfi felnőtt válogatottja csap össze.

Az MJSZ egész napos kulturális programokkal, food-truckokkal, kiállításokkal játékokkal és rengeteg show-elemmel vár minden érdeklődőt.

Délelőtt a gyermekeké lesz a főszerep, az U8-as korosztálynak rendezett tornán. A délben kezdődő Lengyelország-Magyarország női mérkőzést ingyen lehet megtekinteni. Az esti Magyarország-Lengyelország felnőtt férfi meccsre és a Magyarország-Finnország öregfiúk mérkőzésre pedig kombinált jegy vásárolható többféle kedvezménnyel.

Az öregfiúk mérkőzésen a szapporói magyar válogatott találkozik majd a főként 1995-ös világbajnokokból álló finn csapattal.

Időpont:  2017.  szeptember 30.
Helyszín:  Papp László Budapest Sportaréna
Információwww.budapestarena.hu
Jegyrendelés: www.eventim.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek