Nyomtatás

Műszaki Pályaválasztó Fesztivál, 2017. szeptember 26-27.

2017-09-25 828

smile2017 őszén 6 helyszínen kerül megszervezésre a „Mi a pálya?” országos műszaki pályaválasztó fesztivál, amelynek elsődleges célja, hogy élményalapú elven felszínre hozza a műszaki érdeklődést annak érdekében, hogy a továbbtanulás és a pályaválasztás tudatos döntés legyen.

Érdekel hogy lehet megkerülni a földet 80 nap alatt egy elektromos autóval? Megismerkedhetsz a magyar csapattal akik ezt megteszik saját építésű autójukkal. Egy izgalmas élő show-t láthatsz Szujó Zoltán közreműködésével és ráadásul ebben a technikai sportban benne van mind a hat műszaki ágazat, amivel a fesztiválon megismerkedhetsz! A műsor közben akár már 15 perc alatt eldöntheted, hogy mi érdekel a leginkább!

Hol foglalkoznak ilyesmivel? - PRÓBÁLD KI!
Az "utcák" elején megtalálod azokat a cégeket, akik műszaki ágazatok kiemelkedő képviselői. Sőt izgalmas élmények is várnak náluk, hiszen egy csomó érdekes feladatot próbálhatsz ki a munka világából, kézzel fogható gyakorlatot szerezhetsz.

Mit kell hozzá megtanulni? - VÁLJ SZAKEMBERRÉ!
Az "utca" végén ott lesznek azok a közép- és felsőoktatási intézmények, ahol minden tudást és bizonyítványt megszerezhetsz. Képzett műszaki szakemberként a kedvedre való munkahelyen dolgozhatsz majd felnőtt korodban.

Mi ott leszünk: MVM Paksi Atomerőmű Zrt., Energetikai Szakgimnázium és Kollégium, Atomenergetikai Múzeum

Állomásaink:
2017. szeptember 26-27. Budapest,
2017.október 4., Miskolc
2017.október 18., Pécs
2017.október 25., Debrecen
2017.november 8.,Szeged
2017.november 22., Győr
Információ: miapalya.mee.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek