Nyomtatás

Tirpák Fesztivál, 2017. szeptember 23-24.

2017-09-19 514

grilletelekAz 5. Tirpák Fesztivált Pálinkanapokkal kiegészítve rendezik meg szeptember 23-án és 24-én. A főszerepet idén is a Népi Ízek Találkozója kapja, de újra megtartják a Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságot is. A Retro Party sztárvendége pedig Dr. Alban lesz. A tavalyi fesztiválon 18 ezer adag étel fogyott, és a két nap alatt 25 ezer látogató volt jelen a Kossuth téren,

A főszerepet idén is a gasztronómia, az ételek, tehát a Népi Ízek Találkozója kapja. A hazaiak mellett Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából és Ukrajnából öt város jelezte, hogy bemutatja kultúráját Nyíregyházán. Az 5. Tirpák Fesztivál idén először egészül ki a Pálinkanapokkal. A város 16 főzdét keresett meg, és 5 jó hírű, eredetvédett pálinkát előállító cég vállalta, hogy részt vesz a programon, népszerűsítve a hazai pálinkakultúrát. A két napos rendezvényen az étel kóstolójegyek 300 forintba kerülnek majd, a jövedéki terméknek minősülő pálinkáért pénzzel kell fizetni.

Időpont: 2017. szeptember 23-24.
Helyszín: Nyíregyháza
Információ: www.nyiregyhaza.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek