Nyomtatás

Placcc City Conversations, 2017. szeptember 14-23.

2017-09-19 300

varosnezoseta2017. szeptember 14-23. között a Budapest több pontján performanszokkal és filmvetítésekkel, kóstolható kiállítással és könyvbemutatóval, a Pecha Kucha Night tematikus különkiadásával, Walk&Talk városi sétákkal és beszélgetésekkel készülnek a szervezők.

"A PLACCC Fesztivál lassan 10 éve kapcsolódik visszatérő hívószóként az őszi szezonnyitáshoz. Idén egy tematikus eseménysorozattal készülünk az elmúlt évek összegzésére és áttekintésére, a jövőbeni irányvonalak, újítások feltérképezésére, új közös platformok katalizálására" - írják a szervezők.

Mi minden teheti élhetőbbé a várost? Hogyan használhatnánk aktívabban köztereinket? Milyen szerepet játszhat művészet és kreativitás a város alakításában, a városról való gondolkodás formálásában? Milyen lehetőségeket rejtenek magukban a különböző tudásterületek és művészeti ágak összekapcsolódási formái? A Placcc City Conversations többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ olyan szervezetekkel és alkotói kollektívákkal együtt gondolkodva, mint a Kortárs Építészeti Központ, a Mindspace, a Valyo – Város és folyó, a noppa design, a Teleport Galéria és a Meetlab.

Időpont: 2017. szeptember 14-23.
Helyszín:  Budapest, több helyszínen
Információ: placcc.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek