Nyomtatás

Barbecue Fesztivál, 2017. szeptember 21-24.

2017-09-14 796

grilletelekIdén szeptemberben 4. alkalommal nyitja meg kapuit a Beer, Burger, Barbecue Fesztivál. Az esemény célja, hogy jó hangulatban, kellemes környezetben hódoljunk a streetfood ételek és italok három klasszikusának: az ízletes barbecue-nek, a legjobb hamburgereknek, és a különleges, kézműves söröknek!

E három összetevő tökéletes harmóniája adja meg a hamisítatlan streetfood fesztivál életérzést. A legkiválóbb barbecue mesterek, hamburger-szakértők, és sörös specialisták ismét garantálják, hogy aki hozzánk betér, éhesen, szomjasan ne távozzon.

A jó hangulat biztosítéka ezúttal is a remek környezetben elhelyezkedő Millenáris Park, és a sok izgalmas program: többek közt a szándékaink szerint hagyományteremtő vicces streetfood induló- és dalíró verseny, gasztro előadók, vetélkedők, játékok és látványos társrendezvények várják az érdeklődőket, baráti társaságokat, családosokat egyaránt.

Légy Te is részese Budapest egyik leghangulatosabb streetfood fesztiváljának!

Időpont: 2017. szeptember 21-24.
Helyszín:  Millenáris
Információ: www.bbbfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek