Nyomtatás

Fokhagyma Fesztivál, 2017. augusztus 4-5.

2017-07-28 933

fokhagymaRégi mondás, hogy a tartós egészség feltétele naponta egy vöröshagyma, két gerezd fokhagyma és három alma. Bátyán a hétvégi fokhagymaünnepen e fűszernövényből sokan az egész éves adagjukról gondoskodhatnak. Lesz gasztronómiai verseny: A résztvevők három kategóriában nevezhetnek a főzőversenyre.

 

Népi tájjellegű tárcsás, és bográcsos ételek, valamint házi készítésű édes, és sós sütemények kategóriában. Az elkészített remekműveket neves szakmai zsűri értékeli. A szép számmal kilátogató érdeklődő a takarosan feldíszített, és berendezett sátrakba bekukkantva láthatják elkészülni a finomabbnál-finomabb ételeket.

A rendezvény másik színfoltja a fokhagyma szépségverseny. Szebbnél-szebb fonatok, és kompozíciók készülnek minden évben ( képek a galériában ).

Az idelátogató családokat ingyenes színes kulturális, folklór, és sport műsorok várják. A gyerekeket ugrálóvár, póni lovaglás, ijásztatás, és további interaktív programok szórakoztatják

Időpont: 2017. augusztus 4-5.
Helyszín: Bátyaa Sporttelepe
Információ: batya.ucoz.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek