Nyomtatás

Sting koncert, 2017. október 13.

2017-07-11 897

sting budapestA teltházas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, hogy az egész világot meghódítsa - ahogy a lelkes kritikák és az eddigi rajongói visszajelzések jósolják. Ez a gitárcentrikus rock turné ősszel nagy örömünkre Közép- és Kelet-Európai városokkal bővül, köztük Budapesttel is!

A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy 3 fős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, továbbá Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal, valamint vendégként Joe Sumner és  a harmónikaművész Percy Cardona, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók az október 13-án megrendezésre kerülő fellépésre.

Időpont: 2017. október 13.
Helyszín: Papp László  Sportaréna
Információwww.budapestarena.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek