Nyomtatás

Ister Napok, 2017. július 22-23.

2017-07-07 834

szentendreIdén már 13. alkalommal kerül sor a július 22-i hétvégén az Ister Napokra, ami szintén egy helyi hagyományokra épülő rendezvénysorozat, számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programmal. A fesztivál igazi kuriózuma a szombat esti zenés gyertyaúsztatás, amely páratlan élményt kínál minden látogató számára.

Szentendre belvárosa Idén már 13. alkalommal rendezzük meg a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programsorozatot az Ister Napokra. A Dunán napközben evezős- és sportversenyek, a parton játékos programok zajlanak. Szombat este a szentendrei kuriózumnak számító zenés gyertyaúsztatás páratlan látványában gyönyörködhet a közönség. A Dunakorzón egésznap és este a hét helyi nemzetiség bemutatkozása mellett táncház és koncertek sokasága várja a látogatókat. Fellép többek között a Vujicsics Zenekar, a Gobé, Petruska András és zenekara, Szeder ésa Cimbaliband.

Időpont: 2017. július 22-23.
Helyszín: Szentendre
Információ: iranyszentendre.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek