Nyomtatás

Angyalok és csavargók estéi – összművészeti fesztivál, 2017. június 23-25.

2017-06-21 720

hevizHévíz belvárosa június 23-25-ig, péntektől vasárnapig minden nap 19-23 óráig pezsgő, színes kavalkáddal várja a látogatókat. A zenei műfajok sokasága mellett táncosok, élőszobrok, zsonglőrök, gólyalábasok, festők, grafikusok teszik felejthetetlenné az élmény - tudta meg az Esemény Menedzser magazin szerkesztősége..

Az Angyalok és Csavargók Nemzetközi Művésztelepet immár második alkalommal rendezi meg a művelődési központ és a Hungaléria. A rendezvény eredményeként professzionista alkotók hévízi témájú műveivel gazdagodik a Muzeális Gyűjtemény képzőművészeti gyűjteménye.

A sétálóutcán régiségvásárt rendeznek. A programhoz nemzetközi művésztelep és Fontana Filmszínházban filmművészeti szimpózium kapcsolódik. A szimpózium témája a reform. A programjába olyan filmek kerültek, melyek a XX. század filmművészeti reformtörekvéseit fejezik ki. Házigazda Réz András filmesztéta és Tényi István filmrendező.


Forrás: balatonitipp.hu

Időpont: 2017. június 23-25.
Helyszín: Hévíz
Információ: www.balatonitipp.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek