Nyomtatás

Nyitott Pincék Napja, 2017. június 24.

2017-06-21 502

bor3Balatongyörök egykori szőlőhegyén, a Bece-hegyen rendezik meg évek óta a Nyitott Pincék Napját, amelynek során egy bortúrára invitálják a résztvevőket egy csodálatos panorámájú kis hegyi úton. A Szépkilátói büfésornál található kiinduló ponton lehet megvásárolni a kóstolópoharat, ami a Dottó kisvonaton való utazásra jogosítja tulajdonosát.

A kisvonat körmenetben közlekedik a pincék és az állomáshelyek között, a megvásárolt kóstolópohárral lehet végigkóstolni a pincék kínálatát. A jó borhoz természetesen zsíros kenyér, pogácsa is dukál.

vonat2
Fotó: Villányi Éva - balatonitipp.hu

Az 1800-as években épült Bece-hegyi kápolna is nyitva áll ezen a napon, ahol egy kis rögtönzött idegenvezetésre is számot tarthatnak a látogatók. Egy különleges hely az állomások között a Mőcsényi-kert, Mőcsényi Mihály világhírű tájépítész professzor egykori kőbányából kialakított kertje, amely erre az alkalomra szintén kinyitja kapuit, és szeretettel várják a kíváncsi vendégeket.

Időpont: 2017. Június 24.
Helyszín: Balatongyörök
Információ: www.balatonitipp.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek