Nyomtatás

Sárbogárdi Tuning Fesztivál, 2017. július 8.

2017-06-21 831

tuningshow"2017. július 8-án megrendezésre kerül a 8. rendezvényünk, amely a Sárbogárdi Tuning Fesztivál nevet fogja viselni. A rendezvény nagyobb helyszínnel és két beléptető ponttal várja a kedves érdeklődőket.Vadonatúj programokkal készülünk Nektek, és igazi fesztivál hangulatot fogunk megvalósítani a rendezvény napján" - írják a szervezők.

  • Természetesen néhány hagyomásnyos programunk látható lesz 2017-ben is mint például a RC Bemutató a STREETFIGHTER SHOW a gumifüstölés, de természetesen ezek a programok is vadonatúj köntösbe fognak kerülni.

  • 2017-ben is lesz TOMBOLA, amelyen természetesen ismét lehet autót nyerni. Rátettünk még egy lapáttal és így egy BMW E46 tipusú autót nyerhet meg a szerencsés nyertesünk.

  • 2017-ben először külföldi fellépő is lesz vendégünk amelyet még nem szeretnék megnevezni mert sajnos hamar lemásolnak minket. A fesztivál hangulathoz elengedhetetlen lesznek Sztárvendégeink akikről majd csak később hullik le a lepel.

  • Természetesen egy fesztiválhoz méltó Büfé is dukál, így egy un. "BÜFÉ SIDE" kerül kialakításra ahol minden megtalálható lesz, mi szemnek és szájnak ingere.

Időpont:  2017. július 8.
Helyszín: Sárbogárd
Információ: www.facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek