Nyomtatás

Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek 2017 június 19-30

2017-06-13 660

levendula2A Németh László Művelődési Ház és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel vár mindenkit a XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek rendezvényeire 2017. június 19. - 2017. június 30. között. A belépőjegy megváltásával vendégünk egy levendula teára, aki magával hozza kedvenc bögréjét!

A látogatók megtekinthetik a levendula lepárlás folyamatát és előadást hallgathatnak a levenduláról.levendulás kézműves foglalkozás vár mindenkit a foglalkoztató teremben. "Ötórai tea”! Mindenki vendégünk egy levendula teára, aki magával hozza a kedvenc bögréjét és a Levendula Ház interaktív kiállítására belépőjegyet vált.

Kísérő rendezvényként lesz a  Múzeumok Éjszakája a Tihanyi Bencés Apátságban - Az apátsági gasztronómiai kiállítások bejárása vezetéssel, apátsági sörök és különleges kávé kóstolása finom falatokkal az Apátsági Rege Cukrászdában.

Időpont:
2017. június 19 - 30.
Helyszín: Tihany
Információ: www.bfnp.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek