Nyomtatás

Derby Fesztivál, 2017. június 30-július 2.

2017-06-13 635

lovas ugetesA fesztivál minden korosztály számára tartogat meglepetéseket, a legkisebbek is jól fogják érezni magukat a hétvégén, hiszen kipróbálhatják régi körhintáinkat, kézműveseink megtanítják őket korabeli gyerekjátékok készítésére. Lesz pónilovaglás, állatsimogató és megnézhetik azt is, hogyan készül a patkó egy igazi kovácsműhelyben.

Igazi divatmustrára számíthatnak a látogatók a fesztivál ideje alatt. Már most érdemes tervezgetned, hogy melyik ruha illene leginkább az esemény rangjához. Öltözhetsz századelős hangulatban, de újra is gondolhatod a régi viseleteket.

A Derbyre elegánsan és kalapban érkező vendégek ajándékot kapnak. Akik pedig bátorságot éreznek magukban, hogy meg is mutassák szettjüket, azok egy divatbemutatóra is benevezhetnek. A női és férfi öltözékeket külön díjazzuk, mindhárom napon kategóriánként egy-egy nyertest hirdetünk.

Ami ma megehetsz, ne halaszd holnapra. Ínycsiklandó ételekkel várnak a fesztivál szakácsai. Találkozhatsz guruló büfékkel, biciklis fagylaltárussal, megkóstolhatod grill ételeinket. Ha kényelmesen, a Panoráma Étteremből szeretnéd követni az eseményünket, akkor érdemes időben helyet

Időpont:  2017. június 30-július 2.
Helyszín: Kincsem Parkban
Információ:  kincsempark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek