Nyomtatás

VI. SZIE Regatta, 2017. június 23 – 25.

2017-06-13 808

dunaregattaA Szent István Egyetem nyárindító fesztiválra invitálja a hallgatókat és a munkatársakat. Június 23-25-én az Egyetem immáron hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású sárkányhajó regattáját a szarvasi Holt-Körösön. A kétpályás, kb. 200 méter hosszú versenypályán szállnak vízre a versenyzők.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő és rendkívül látványos vízi sport évről évre egyre több egyetemistát, amatőr versenyzőt vonz, akik lapátosként vagy dobosként kívánják kipróbálni magukat. A mintegy 13 méter hosszú, 20 fős kenu formájú hajó elején egy sárkányfej, végén pedig egy sárkányfarok található. Az evező csapattagok a hajó két oldalán helyezkednek el, s egy dobos adta ütemre és egy kormányos irányításával hajtják előre rendkívül összehangoltan a hajót.
 
A Szent István Egyetem szeretettel vár minden versenyzőt, szurkolót és érdeklődőt az Agrár- és Gazdaságtudományi Kar szarvasi Tessedik Campusán megrendezésre kerülő Regattán.
A csapatépítő és kiváló hangulatot teremtő SZIE Regatta Fesztiválon idén várhatóan 15-20  csapat mérkőzik meg egymással, s a versenyek mellett szórakoztató programok is várják a résztvevőket.

Elindult a regisztráció: http://regatta.szie.hu/tajekoztato

Időpont: 2017. június 23 – 25. (péntek-vasárnap)
Helyszín: 5540 Szarvas
Információhttps://szie.hu/vi-szie-regatta

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek