Nyomtatás

VII. Jász-Expo & Fesztivál, 2017. szeptember 8-10.

2017-05-25 893

jaszsagexpoIdén is magas színvonalú hang- és fénytechnikával felszerelt fedett színpadon mutatkoznak be a fesztiválra érkező fellépők. Számos amatőr néptánc és kulturális csoport műsorai váltják majd egymást, de az ünnepélyes megnyitó után itt élvezheti majd a nagyérdemű a bábcsoportok előadásait, zenés vásári komédiákat, és tánciskolák bemutatóit is.

A három nap alatt kórusok, énekkarok előadásai is színesítik a sztárvendégekkel tűzdelt programsorozatot. Az VII. Jász-Expo & Fesztivál díszvendége idén Nyíregyháza városa lesz, amely az expón való bemutatkozás mellett, nívós kulturális programokat is hoz magával.

Idén is hagyományosan bográcsokban, üstökben készül majd a Jászsági Ebéd amit muzsika szó mellett kóstolhat az ide látogató közönség. Kézműves foglalkoztatók, népi játékokat felvonultató játszóház mellett sok érdekes és színes program várja a kicsiet és nagyokat, az ide látogató családokat.

Időpont: 2017. szeptember 8-10.
Helyszín: Jászberény
Információ: www.jasz-expo.eu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek